The Shuffle


Denk je alles al gezien te hebben en denk je dat niets meer in staat is om je te verassen? Als dat zo is, dan nodigen wij je graag uit in The Music Club Shuffle. Een zeldzame sfeer die gecreëerd is door de originele interieur en de uitstekende muziek. Ons club zal je laten zien hoe jij jezelf los kan laten gaan op de muziek. Heb jij zin om je verjaardag met ons te vieren of gewoonlijk bij te kletsen met een paar vrienden? Dat kan ! ALLES kan in The Shuffle. Bezoek ons en je ziet het allemaal vanzelf ! De Poolse disco heeft twee ruimtes: een discoruimte en een grote evenementen zaal die het mogelijk maakt om grote evenementen te organiseren.

We creëren onvergetelijke events

BAR

Bij ons in de bar kun je alleen met muntjes betalen. Dit zorgt dan ook voor een snelle bediening.  En het allerbelangrijkste: we hebben Poolse wodka - Wyborowa!

DISCOTHEEK

The Shuffle garandeert je een avond vol belevenissen en attracties! Wil jij de stoom afblazen na een week vol stress? Of wil jij interessante mensen leren kennen? Bij ons leef jij je uit in de ritmes van de nieuwste hits en oude bekende hits!

SFEER

The Shuffle is een ruimte waar al je zintuigen los gaan - uit de wens voor een chillout, eindigend tot een spectaculaire feest tot vroeg in de morgen..

CONCERTEN

Heb jij behoefte aan een grote dosis fantastische muziek? Of ben jij op zoek naar een top locatie voor een concert? The Shuffle is de perfecte plaats voor jou! Organiseren van concerten valt ook onder ons domein.  

EVENTS

The Shuffle is een Entertainment Center, gecreëerd met de gedachte aan onze zakelijke klanten. Een integratie event, speciale gelegenheid, een promotie-meeting ... het maakt niet uit in wat voor soort bedrijfsevent u geïnteresseerd bent - we zullen u helpen om het zo te regelen dat alle deelnemers zich prima vermaken. Klaar voor entertainment op het hoogste niveau?

THE SHUFFLE

Beste Club, Beste feesten, Beste gasten!