Elke zaterdag weer een belevenis!

We creëren onvergetelijke events


The Shuffle Horst

Poolse Discotheek


Denk je alles al gezien te hebben en denk je dat niets meer in staat is om je te verassen? Als dat zo is, dan nodigen wij je graag uit in The Music Club Shuffle. Een zeldzame sfeer die gecreëerd is door de originele interieur en de uitstekende muziek. Ons club zal je laten zien hoe jij jezelf los kan laten gaan op de muziek. Heb jij zin om je verjaardag met ons te vieren of gewoonlijk bij te kletsen met een paar vrienden? Dat kan ! ALLES kan in The Shuffle. Bezoek ons en je ziet het allemaal vanzelf ! De Poolse disco heeft twee ruimtes: een discoruimte en een grote evenementen zaal die het mogelijk maakt om grote evenementen te organiseren.

WE DRAAIEN ELKE ZATERDAG

Elke zaterdag spelen we continu gedurende negen jaar. Unieke Poolse sfeer. Kom, check hetzelf en nodig je vrienden uit. Je bent van harte welkom!

CLUB EVENEMENTEN

De verscheidenheid aan thema-evenementen, de hoeveelheid en het type artiesten, shows, attracties maken The Shuffle the place to be!

CONCERTEN & ARTIESTEN

The Shuffle is niet alleen een club. The Shuffle treedt ook vaak actief op als organisator van verschillende projecten, evenementen of grote concerten. Elk jaar organiseren wij de WOSP Finale.